Iparágaink

Autóipar

Az Interconex Engineering Kft. átfogó megoldást kínál a gépjárműgyártóknak. Olyan speciális termékeket kínálunk egyedi igény szerint, melyek növelik az autóipari szektor termelékenységét, a termékminőségét, és a munkavállalói biztonságot. Áttételes beszállítóként cégünk megbízható munkájára egyre több partnerünk tart igényt, indirekt módon megjelenünk mind az egyszerűbb, mind pedig a luxus kivitelek esetén.

Gépipar

Profilunkban kiemelt szerepet kap a gépipari üzletág széles körű kiszolgálása az R&D-től az S&OP-ig. Korszerű gyártótechnológiáink és képzett szakembereink jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleink igényét a legmagasabb színvonalon valósítsuk meg, ezáltal munkafolyamataikat hatékonyabbá tegyük. Célunk az ipar 4.0 adta lehetőségek maximális kihasználása.

Elektronika

Partnereinkkel szorosan együttműködve, a kapcsolódó műszaki, minőségi és szabályozási szempontokat figyelembe véve igény szerint legyártjuk az elektronikai iparhoz szükséges műanyag alkatrészeket, kérés esetén szereléseket is végzünk.

Repülőgépipar

A közelmúltban lezajlott nagyszabású fejlesztéseinknek köszönhetően a repülőgépipari szektorban is partnereink rendelkezésére állunk mind a műanyagipar, mind pedig a fémalkatrészek tekintetében. Speciális vevői megkeresések esetén hibrid technológiák alkalmazására is nyitottak vagyunk.

Orvostechnika

Az Interconex Engineering Kft. büszke rá, hogy a koronavírus-járvány első hullámának idején több egyetemmel együttműködve lélegeztetőgép-alkatrészeket fejlesztettünk, elmélyítve ezzel tapasztalatunkat az orvosi használatra gyártott szerszámok területén. Az orvostechnikai eszközök gyártóival szoros együttműködésben állunk annak érdekében, hogy megértsük az iparághoz kapcsolódó előírásokat, majd ezen információkat figyelembe véve kialakíthassuk számukra a megfelelő geometriákat.