Cégünk tevékenységét 2018 óta folytatja az additív-gyártás (AM) területén, mely az egyik legizgalmasabb innovatív technológia a szerszámtervezés, és -gyártás területén.

Esztergomi telephelyünkön korszerű és folyamatosan bővülő gépparkkal végezzük a magas színvonalú munkát.

Munkatársaink meghatározó múlttal rendelkező, tapasztalt szakemberek, akik munkájával biztosítjuk ügyfeleink számára a kiváló minőségű szolgáltatást.
Fő tevékenységünk a szerszámkészítés, azon belül a hőre lágyuló műanyagok fröccsöntésére készült szerszám gyártás. A megrendelői elvárásnak megfelelően a teljes munkafolyamatot lefedjük, így a termékoptimalizálástól a gyártáson át, a minőségügyi vizsgálatig, minden egy folyamatban történik.
Vállalatunk az ipar legkülönbözőbb szegmenseiben jelenlévő partnereinél felmerülő technikai igényére úgy ad választ, hogy azzal költséghatékonyan nagyságrendeket tudnak fejlődni a saját piacukon.

Azon dolgozunk, hogy a megrendelt termékek határidőre és a kívánt minőségben elkészüljenek, ezért elengedhetetlennek tekintjük a folyamatos kommunikációt és ügyfeleink teljes körű tájékoztatását minden munkafázisról.

Cégünk büszke arra, hogy növekvő számú ügyfeleivel az elmúlt években kölcsönös bizalmi kapcsolatot sikerült kialakítani, amely fenntartására a jövőben is törekedni fogunk.

Interconex Engineering Kft.

Esztergom, Dobogókői út 82.

Pályázatok:

Interconex Engineering Kft.

GINOP-8.3.5-18/A

A projekt keretén belül a vállaltunk gépparkjának a fejlesztése valósult meg. A beruházás célja az új technológiák bevetetése, illetve a meglévő kapacitások növelése volt.