Üzletágaink

Szerszámkészítés

Cégünk egyedi ügyféligények alapján a piacon elérhető legkorszerűbb technológiákkal, hőre lágyuló műanyagokhoz készülő szerszámokat, valamint alkatrészeket gyárt. Bővülő gépparkunk lehetővé teszi a legkülönbözőbb műanyagipari termékek szerszámainak legyártását, mikronos pontosságú kivitelezéssel. Profilunkban egyaránt megtalálhatók a hidegalakító, a hajlító, a préselő, a mélyhúzó szerszámok, valamint a nyomásos alumínium öntő szerszámok is. Portfóliónkba beletartozik a termékek tervezése, gyártása, próbája, valamint bemérése is, ami lehetővé teszi, hogy a végeredmény minden esetben kifogástalan minőségű legyen.

image

3D hibrid fémnyomtatás

A folyamatos megújulás, az innovatív szemlélet jegyében gépparkunkat egy 3D hibrid fémnyomtatóval bővítettük, amely a hagyományos technológiáktól eltérően, rétegenként építi fel a kívánt geometriát, illetve meg is munkálja azt.

A gép századnyi pontosságú tűréshatárral dolgozik, mely tartományon belül további utómunkát nem szükséges végezni. Legújabb fejlesztésünk a megrendelés jellegétől függően akár 60-80 százalékot is gyorsíthat a munkafolyamatokon, mely lényegesen lerövidíti a gyártási folyamatot, tovább növelve ezzel vállaltunk rugalmasságát és hatékonyágát.

Lézertechnika

Korszerű berendezésünknek köszönhetően lézertechnológia alkalmazásával hegesztünk.

A mobil eszköz egyik legfőbb előnye, hogy különböző anyagminőségeknek megfelelően partnerünk kérésére helyszínen is tudjuk javítani a sérüléseket mind a hegesztésre, mind pedig a visszamunkálásra vonatkozólag.

A lézertechnológiák elengedhetetlen részét képezik a munkafolyamatoknak. Bármely iparágban előfordulhatnak azonnali javításra szoruló sérült felületek, melyeket megfelelő szaktudással rendelkező kollégáink precíz beavatkozással azonnal helyrehoznak.

Projektmenedzsment

Csapatunk a termékfejlesztéstől a szériagyártásig menedzseli a munkafolyamatokat a teljes projekt lefutása alatt.

A projektmenedzsment keretében szakértői választ adunk ügyfeleink felmerülő műszaki kérdéseire, illetve átfogó technológiai megoldást kínálunk azok megvalósítására. A folyamatban felmérjük az adott termék gyárthatóságát, és javaslatot teszünk annak optimalizálására, továbbá felhívjuk a figyelmet az esetleges rizikófaktorokra.

Kollégáink kollektív célkitűzése, hogy a komplett gyártóeszköz vagy termék határidőre, a kívánt minőségben elkészüljön. A megrendelést követően részletes projekttervek segítségével nyomon követjük a gyártási folyamat egészét, miközben megrendelőikkel a maximális elégedettségük érdekében folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

Műanyag fröccsöntés

Megrendelőink számára biztosítjuk az egyedi igényeik szerint legyártott szerszámaik teljeskörű bemintázását, valamint azok szériagyártását is vállaljuk. Vevőink kérése szerint garantáljuk a saját gyártóberendezésükön végzett próbagyártást is, szakembereink bevonásával támogatjuk a gyártási folyamataikat, ezzel egyidejűleg kontrolláljuk a szerszámmal szemben felállított elvárásaik megvalósulását.